Zámek Třebešice | Blog - Deník zámku Třebešice
23344
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-23344,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Blog

Deník zámku Třebešice
  • Témata:
  • Vše
  • Dekorace
  • Nápady
  • Recepty
  • Výlety
  • Zahrada
  • Zámek

Svatba v předjaří

V březnu 2018 se v Třebešicích konala půvabná "svatba v předjaří"...

Zámecké sádky

Na potoce, který protéká Třebešicemi, leží soustava rybníků....

Kuře na červeno

Tento recept jsem objevila před lety v jednoduché, ale výborné čínské kuchařce....

Pohled z okna

Z pokoje v renezanční části zámku je krásný výhled do parku ...

Advent

V posledních letech přibyla do našeho času adventního další tradice....

Svatba v konírně

Historicky první svatba v konírně se konala 7.října 2017 ...

Letní svatba

V srpnu jsme na zámku přivítali další snoubence, aby se u nás vydali na společnou cestu....

Jahodový cheesecake

Chcete si tento dezert připravit doma? Zkuste to podle našeho receptu....

Jarní svatba

Letošní první svatba na třebešickém zámku se uskutečnila v sobotu 29.dubna....

Výprava na zámek

Víkend po Velikonocích patřil zámek dívčímu skautskému oddílu....

Předjaří

Jakmile se oběví sněženky u sádek, vím že příchod jara nic nezastaví...

Václav

3.března bylo našemu Vendovi 18 let. Vůbec nemohu uvěřit,že to tak uteklo...

Jedeme v BIO modelu

Dámy Linda Rybová a Kateřina Winterová fotily u nás na zámku...

Domácí koblihy

Když je venku zima a nechce se nám ven, můžeme udělat domácí koblihy...

Podzimní nápady 2.část

Podzim je čas sušení. Sušení je jeden z nejstarších a nejjednodušších způsobů konzervace....

Dušičky

1. listopad je svátkem Všech svatých a 2. listopad Všech zesnulých, Dušičky....

Zapečená kapusta

Zkuste zapékanou kapustu a vstupte do kuchařské síně slávy...

Lekníny

Lekníny jsou jako drahokamy na vodní hladině. Bílé křišťály, růžové růženíny a žluté citríny. ...

Autorské čtení

Srdečně Vás zveme na kulturní večer, který se koná 6.srpna od 18 hodin....

Rozhledna Špulka

Okolí plné památek a krásná příroda přímo vybízí k výletům....

Kosatce

Květiny, především trvalky, provázejí člověka po celou jeho historii. ...

Rebarborový koláč

Niky přišla s nápadem upéci rebarborový koláč. Marně vzpomínám, že bych ho kdy dělala....

Květnatá louka

Květnatá louka je jako pestrá paleta umělce s nekonečnou fantazií...

Opravujeme zámek

Zámek byl dlouho opuštěný. Nežili v něm žádní lidé. Chátral...

Lehká kapří polévka

Kapří hlavu a vnitřnosti nikdy nevyhazujeme, ale uvaříme výbornou rybí polévku....

Medvědí česnek

Je přírodním antibiotikem, antioxidantem a zdrojem vitaminu C....

Ovocný sad

Založili jsme nový ovocný sad. Štěpnici. Nahradil letité stromy jež splnily své poslání....

Jaro v zámecké zahradě

Miluji jaro! Příroda se probouzí a ze země se derou jako o závod jeho poslové. Už to nemohou v zemi...

Špenát z mladých kopřiv

Špenát z mladých kopřiv dělala naše prababička Anežka. Nevím, zda znala přesně léčivé účinky kopřiv...